Hyra & Leasa

Hyra eller leasa diskmaskiner och annan köksutrustning

Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en ännu bredare och flexiblare upplevelse genom vårt samarbete med Ikano Bank och Wexiödisk AB. Med fokus på att göra det enkelt för dig att utrusta ditt kök, presenterar vi våra finansiella alternativ för att hyra eller leasa högkvalitativa diskmaskiner och annan professionell köksutrustning.

Ikano Bank – för enklare affärslösningar Vi har teamat upp med Ikano Bank för att erbjuda våra kunder förmånliga finansieringsalternativ. Med Ikano Banks expertis inom factoring, leasing och säljfinansiering kan du nu skräddarsy din ekonomiska plan för att passa ditt företags behov. Upptäck hur du kan optimera din verksamhet genom att hyra eller leasa utrustning med Ikano Bank.

Wexiödisk AB – professionella diskmaskiner för ditt kök Vi är stolta återförsäljare av Wexiödisk AB:s högkvalitativa diskmaskiner för professionellt bruk. Genom vårt samarbete med Ikano Bank kan du nu även enkelt finansiera ditt köp genom att hyra eller leasa. Upptäck det imponerande sortimentet av diskmaskiner från Wexiödisk och hitta den perfekta lösningen för ditt kök.

Rulla till toppen