Städtjänster

Läs mer om städtjänster här

Hygiengruppen utför lokalvård, kontorsstäd och housekeeping med utbildad personal för ett gott resultat. Vi strävar alltid efter hållbarhet för både ekonomi och miljö och är ISO-certifierade enligt miljö- och kvalitetsstandarderna ISO 9001 och ISO 14001.

Med professionella medarbetare arbetar vi med och städ på kontor, skolor, hotell och andra lokaler. Vi har även personal och housekeeping på hotell.

 • Kontorsstäd och lokalvård
  För att säkerställa leverans enligt era önskemål kommer vi till er för genomgång av era lokaler för att lämna ett genomtänkt förslag med en frekvens och intervall för ett löpande samarbete med städning hos er.
 • Storstädning
  Hur ofta en storstädning behöver göras beror på hur lokalen nyttjas och vilka önskemål om nivå på er städning du som kund har. Vi ser tillsammans över ert behov och de krav som ni önskar.
 • Housekeeping
  Vi har personal för att ta hand om hotellstäd av rum och övriga lokaler på ert hotell. Ni väljer om ni önskar endast hyra in personalen eller om ni vill att vi har en arbetsledare på plats. Efter ett gemensamt möte där vi går igenom hur era rum och övriga faciliteter ser ut, får ni ett förslag för städningen av oss.
 • Material och beställningar
  Ni som kund väljer om förbrukningsmaterial ska ingå i vårt pris eller inte. Med vår förrådsservice gör vi jobbet åt er. Med denna tjänst väljer ni ut vilka produkter som alltid ska finnas på plats. Med jämna intervall inventerar vi och ansvarar för att era förbrukningsvaror alltid finns på plats. Vi placerar städprodukter, kemikalier och rengöringsprodukter, förbrukningsartiklar, redskap och pappersprodukter från oss direkt i era förråd.
 • Specialstäd
  Vi utför även annat städ så som trappstäd, fönsterputs och golvvård. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.
Rulla till toppen