Disktjänster

Vilka disktjänster är rätt för mitt företag?

Våra välutbildade servicetekniker utför funktionskontroller, service och reparationer på din diskmaskin med målsättningen att vid funktionskontroller se om den är i behov av justeringar och reparationer. De flesta åtgärder sker direkt på plats, behövs en reparatör tillkallar vi dem åt dig. Vi utvecklar och utbildar våra servicetekniker i ett nära arbete med våra samarbetspartner.

 • Funktionskontroller
  Vi besöker dig regelbundet och gör en funktionskontroll på din diskmaskin. När funktionskontroller är klar får du ett protokoll vad som utförts och om vi justerat något.
 • Service
  För att din maskin ska må bra och hålla så länge som möjligt är det viktigt att service genomförs kontinuerligt. Vår tekniker utför servicen vid ett tillfälle som passar dig.
 • Reparationer
  Behöver diskmaskinen repareras utför Hygiengruppen eller någon av våra underleverantörer den. Vi kontrollerar felet med egen personal i första hand och sköter eventuella beställningar som behöver göras.
 • Förrådsservice
  Vår förrådsservice är unik och vi gör jobbet åt dig. Med denna tjänst väljer ni ut vilka produkter som alltid ska finnas på plats. Med jämna intervall inventerar vi och ansvarar för att era förbrukningsvaror alltid finns på plats.
  Vi placerar städprodukterna, kemikalier och rengöringsprodukter, förbrukningsartiklar, redskap och pappersprodukter från oss direkt i era förråd.
  Vår förrådsservice ger er dessutom möjligheten att samtidigt låta oss se över er förbandslåda och artiklar för Säker Hygien. Detta är både tid- och kostnadseffektivt för er.
Rulla till toppen