Hyra/leasa diskmaskin i Stockholm 

Hyr eller leasa diskmaskin från Hygiengruppen

Att hålla köket i toppskick är avgörande för alla restauranger och storkök. En viktig del av detta är att ha en pålitlig och effektiv diskmaskin. På Hygiengruppen förstår vi vikten av renlighet och effektivitet, och erbjuder därför möjligheten att hyra eller leasa professionella diskmaskiner i Stockholm. Genom att välja våra tjänster säkerställer du att ditt kök alltid är utrustat med den senaste tekniken utan att behöva göra stora investeringar. 

Storköksdiskmaskiner från Wexiödisk AB  

Vi samarbetar med Wexiödisk AB, en av de ledande tillverkarna av professionella diskmaskiner. Wexiödisk är kända för sin höga kvalitet och innovativa lösningar som garanterar en optimal diskprocess. Med deras diskmaskiner får du inte bara en maskin som effektivt rengör ditt porslin, bestick och köksredskap, utan också en som är energisnål och miljövänlig. Deras maskiner är designade för att klara av de tuffaste kraven inom storkök, vilket gör dem till det perfekta valet för din verksamhet. 

Leasa/hyra diskmaskin 

Att leasa eller hyra en diskmaskin från Hygiengruppen innebär att du får tillgång till marknadens bästa utrustning utan att behöva binda upp stort kapital. Vi erbjuder flexibla lösningar som är anpassade efter dina behov och ditt verksamhetsspecifika krav. 

Fördelar med att leasa eller hyra diskmaskin 

  • Kostnadseffektivitet: Du slipper stora engångsinvesteringar och kan istället betala en fast månadskostnad, vilket gör det lättare att budgetera. 
  • Uppdaterad utrustning: Med leasing eller hyra har du alltid tillgång till den senaste tekniken, vilket innebär att ditt kök kan arbeta effektivt och med högsta kvalitet. 
  • Underhåll och service: Vi tar hand om all service och underhåll, vilket minskar risken för driftstopp och säkerställer att maskinerna alltid fungerar optimalt. 
  • Flexibilitet: Behoven i ett kök kan förändras. Genom att leasa eller hyra kan du enkelt uppgradera eller byta ut din utrustning vid behov. 
  • Miljövänliga alternativ: Våra partners som Wexiödisk AB erbjuder energisnåla och miljövänliga alternativ, vilket bidrar till att minska din verksamhets miljöpåverkan. 

Genom att välja Hygiengruppen som din leverantör av diskmaskiner får du inte bara en pålitlig partner utan också en lösning som hjälper dig att optimera din köksdrift. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra flexibla hyres- och leasingalternativ! 

Rulla till toppen